banquettes, booth

Showcase: Family Park

hangzhou-neobio-family-park-by-x-living-15.jpg

Rainbows, space age and oversized parasols: x+ living's pastel-hued family park in China

The project occupies the first floor of Hangzhou Star Avenue PhaseⅡ(a shopping mall), adjacent to the river. Before the construction, the developer removed all the entry lux shops at this floor, and permitted the designers to make use of the atrium space. In other words, design of the project integrated all parts of the shopping mall as a whole, and redefined the functions of the entire area of the first floor.

bookcases

Taking into account the various age groups, interests, and behaviors of kids, x+living has created a comprehensive family park that integrates entertainment, education and rest areas. situated at the atrium, the ‘occupational experience area’ takes the shape of a virtual town for children, with spaces for rest, dining and entertainment. oversized parasol structures mark out the location of different functions and contribute to a playful atmosphere, improving the overall aesthetic quality of the shopping mall and enriching the experience of consumers, who can enjoy the open view from the various floors.

chief designer: li xiang
design team: ren lijiao, chen xue, qian huilan, fan chen, pan xingchao
design company: x+living
area: 8000 m2
location: f1, star avenue phase II, binjiang district, hangzhou city, china

All photos by Shao Feng